Yeni Rotalar

Yaşam Yayın: 25 Ekim 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 25.10.2021 09:51:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1022 okunma
Google News

"YENİ ROTALAR" KÜTAHYA'NIN DOĞASINI TANITMAYA DEVAM EDİYOR 

Yeni Rotalar isimli yürüyüş kulübü, Kütahya'nın doğasını tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Domaniç'in dağlarında gerçekleşen yürüyüşten rengarenk görüntüler ortaya çıktı. 

2020 yılından beri Kütahya'nın farklı bölgelerindeki doğasını keşfeden Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri Kulübü, son olarak Domaniç'te yürüyüş gerçekleştirdi. Sonbahar mevsimi dolayısıyla ilçenin dağlarındaki rengarenk görüntüler fotoğraflara yansıdı. 

Yürüyüş kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Kütahya bir doğa harikası. Bizler de bu zenginlikten faydalanıyoruz. Her hafta güzel ormanlarımızla birlikteyiz. Kendimizi yenilenmiş gibi hissediyoruz yürüyüşün ardından. Bu hafta Domaniç'in ormanlarını gezdik. Karşımıza harika bir tablo çıktı. Cemal Süreya'nın söylediği gibi, 'Sonbahar sanattır, diğerleri mevsim.' Bunu tam anlamıyla yaşadık." denildi. 

 

Kulüp hakkında daha fazla bilgi almak için,  "yenirotalar.kt" isimli Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.