Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tavşanlı'da

Siyaset Yayın: 12 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.08.2020 11:47:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
617 okunma
Google News

            Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tavşanlı'da

 

 

    Yeniden Refah Partisi Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu Tavşanlı'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yeniden Refah Partisinde Parti ilçe başkanı Abdullah Kul ve yönetimi ile biraraya gelen Genel Başkan Yardımcısı Emanetoğlu daha sonra Tavşanlı Ticaret Ve sanayi odası başkanı Davut Efe ve Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’na, Kütahya il başkanı Osman Gezgin, ilçe Başkanı Abdullah Kul, Tavşanlı İlçe Teşkilat Başkanı İrfan Güleç, Hisarcık ilçe Başkanı Bayram Tosun, Tunçbilek Belde Başkanı  Mevlüt Adlı,    Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Bayrak, Tavşanlı ilçe yönetiminden Burhan Dinç, Ali Koksal , Talip Pınar, H. Huseyin Öğütcü eşlik etti.

 

 

 

Genel Başkan yardımcısı yapmış olduğu ziyaretlerden sonra yaptığı açıklama ile şunları söyledi, " Bugün buradayız ve ilçe yönetimimizi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasını, Tavşanlı Belediyesini ziyaret ettik. Ülke genelinde ve burada birçok vatandaşımız Yeniden Refah Partisi’ne üye oluyor. Bir tarafgirlik yarışına girmiş siyasetin, çaresi Yeniden Refah Partisi olacak. Partimiz tarafından siyasete getirilen yeni soluk vatandaşlarımızda teveccüh yarattı. Yeniden Refah Partisi olarak yürüdüğümüz yol Erbakan hocamızın yoludur. Biz siyaseti ümmete hizmet için yapıyoruz. Hiç kimseye düşmanlık için yola çıkmadık. Yapılan doğruların altına imza atacağız. 18 yıldır yapılan yanlışları düzeltmek için yola çıktık." dedi.      

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.