Yenilenebilir enerji kaynakları üretiminde pilot Tavşanlı

TUNA İŞLEYEN - FOTOĞRAFLI

Teknoloji Yayın: 29 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 29.09.2021 10:53:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3572 okunma
Google News

Yenilenebilir enerji kaynakları üretiminde pilot olacak 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yenilenebilir enerji kaynakları üretimi için çalışmalar başlatıldı.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen toplantıda yenilenebilir enerji kaynakları üretimi konusunda pilot bir ünitenin Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu'nda kurulacağı müjdesi verildi.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu'nun yapacakları ortak ve birbirini tamamlayıcı çalışmalar ile bölgemiz ve ülkemiz için önemli projelere imza atılacağı ifade edildi. 

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürlük Makamında gerçekleşen toplantıda, Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Refik Raşit Küçükkağnıcı yaptıkları ortak açıklamada “Yasa - yönetmelikler çerçevesinde ülkemizin ve bölgemizin teknolojik alanda gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurumlar arası diyalog ve karşılıklı potansiyel alt yapılarının birbirini tamamlayacak şekilde kamu yararına kullanımının önemini vurgulayarak bu konuda yoğun işbirliği içinde olacaklarını” belirttiler.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye şefleri Güven Yılmaz ve Hüseyin Işık’ında katıldıkları toplantıda yenilenebilir enerji kaynaklarından yakıt üretimi konusunda pilot bir ünitenin Tavşanlı Meslek Yüksek Okulunda kurulumu için çalışmaların başlayacağı ifade edildi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.