“YEREL BULUŞMALAR” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 08 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2018 14:18:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2132 okunma
Google News

“YEREL BULUŞMALAR” PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av.Mesut Yörük ve beraberindeki heyet “Yerel Buluşmalar” programı kapsamında Gediz Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Uğur Şahin, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci Kahveci, Lokantacı ve Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Kaynar ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaretler sırasında bir konuşma yapan Başkan Saraoğlu; “İlçemizdeki tüm esnaflarımız bizim için önemlidir. Bizler yerel yönetim olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz.

İstişareye önem verdiklerini belirten Başkan Saraoğlu, “Sizlerin fikirleri bizler için çok önemli. Ortak akılla yapılan işlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Sizlerin görüş ve önerilerini kaydederek yapacağımız diğer işlerde uygulamaya çalışıyoruz. Yeşil alanlarıyla, spor tesisleriyle ve kültür merkezleriyle Gediz’i bambaşka bir görünüme kavuşturarak, hep birlikte büyük ve önemli adımlarla şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini el birliği ile gerçekleştireceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.