Yeşilköy Karantinada

Yaşam Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.07.2020 18:09:06
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1506 okunma
Google News

   

Yeşilköy Karantinada

 

  Kütahya'nın  Domaniç ilçesinde bir köyün, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kısmen karantinaya alındığı bildirildi.

Domaniç Kaymakamlığının sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Yeşilköy köyde bazı kişilerin Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Karantinaya alınan köydeki vatandaşların ihtiyaçlarının, Domaniç Vefa Destek Birimi tarafından karşılanacağı aktarılan açıklamada, "Yeşilköy'ün tamamında 9 Ağustos'a kadar giriş ve çıkışların jandarma ekiplerince kontrol altına alınmasına, Aşağı Dereyolu 1-2, Kocakır Mevkisi, Sütlük Deresi mevkisi, Fıranlar Yeşilköy Yol Ayrımı (Yassı Dere mevki) yollarının kapatılmasına karar verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.