Yıldırım’dan Kütahya’ya selam

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.08.2020 11:56:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1622 okunma
Google News

Yıldırım’dan Kütahya’ya selam
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Ocak Başkanları ile bir araya geldi. İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı’na katılan Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Akkoç, Yıldırım’dan Kütahya’ya selam getirdiğine dikkat çekti.
Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Akkoç, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Başkanlığında düzenlenen İl Ocak Başkanları Toplantısı’na katıldı.
Yeni dönemde il ve ilçe ocaklarındaki eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler hakkında görüş alışverişinin yapıldığı İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısı sonrasında yapılan açıklamada; “İl Ocak Başkanları İstişare Toplantısının 2. Etabı Gerçekleştirildi. Düzenlenen istişare toplantısının 2.etabında Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Manisa İl Ocak Başkanları ile bir araya gelen Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım, yeni dönemde il ve ilçe ocaklarda yapılması planlanan eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler alanında kapsamlı bir fikir alışverişinde bulundu. Yanı sıra Genel Başkanımız Dünyayı küresel ölçekte etkisi altına alan Covid-19 salgını ile alakalı Ülkü Ocaklarında Türkiye geneli alınan önlemler ve pandemi kurallarına uyulması konusunda hassasiyetlerini dile getirdi” denildi.
KÜTAHYA’YA SELAM
Kütahya’ya kazandırılan mülk, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra gelecek dönemde üretilecek olan projeler hakkında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yiğit Yıldırım’a birifing veren Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Akkoç; “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Genel Merkez Yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar diledik. Hepsinin Kütahya’mızdaki gönüldaşlarımıza iletilmek adına selam ve muhabbetlerini üstlendik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.