YOĞUN YAĞIŞLARDA EMET BELEDİYE SU EKİPLERİ GÖREVDE

Yaşam Yayın: 15 Ocak 2017 - Pazar - Güncelleme: 15.01.2017 11:14:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3373 okunma
Google News

YOĞUN YAĞIŞLARDA EMET BELEDİYE  SU EKİPLERİ GÖREVDE
Yoğun kar yağışı ve don yaşamı felç etmeye devam ederken, Emet ilçesi belediye su işleri ekipleride arızalanan su hatlarını zor şartlarda değişimlerini gerçekleştiriyor.
Olumsuz hava koşullarında eski su hatları olan abonelerini arızalarında belediye  su işleri ekipleri soğuk havaya rağmen kazım ve boru değiştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
Ayrıca ekiplerce yağışlar sebebiyle şehre su verilen Alpınız kaynağı ve Köprücek kaynağında da kaynak çevrelerini mikroplara karşı kireçleme çalışmaları yapılıyor. Köprücek su depolarında klorlama cihazlarından geçen içme suyu sağlıklı bir şekilde halka ulaştırılmaya çalışılıyor.
Belediye başkanı  Mustafa Koca, su ekiplerinin zor şartlarda su arızası veren abonelerin mağdur olmaması için ekiplerince yoğun bir mesai harcandığına dikkat çekerken;” Sert geçen kış aylarında tüm ekiplerimiz karla mücadele için kürüme,tuzlama çalışmaları yürütürken su işleri ekiplerimizle de arızalar en kısaı sürede giderilerek mağduriyetlerin önüne geçilmeye çalışılıyor. Su kaynaklarımız çevrelerinde de kireçleme yapılarak, kar ve yağmur suları ile birlikte kaynaklarımızın da dezenfektesi yapılıyor. Tüm belediye personelimiz ile birlikte olumsuz kış şartlarında vatandaşlarımızın huzur ve güveni için yoğun bir mesai harcanıyor “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.