Yollar'da Çalışmalar Devam Ediyor

Yollar'da Çalışmalar Devam Ediyor

Gündem Yayın: 01 Ekim 2015 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2015 15:43:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3020 okunma
Google News

Yollar'da Çalışmalar Devam Ediyor

 

Karbasan, Şeyhçakır, Hamamköy Grup Yolu Hisarcık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihale edilen Karbasan, Şeyhçakır ve Hamamköy’ü Hisarcık ilçe merkezine bağlayan yeni grup köy yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Köylere Hizmet Götürme Birliğince KDV Hariç 5 Milyon 995 bin 470 TL’ye ihale edilen Karbasan, Şeyhçakır ve Hamamköy’ü Hisarcık ilçe merkezine bağlayacak 7 kilometre uzunluğundaki yolda Hisarcık Kaymakamı Davut Bayraktar,Hisarcık Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Şen ve İbrahim Kılıç,Hisarcık Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul incelemelerde bulundular ve firma yetkililerinden bilgi aldılar. 7 km lik yolun Hamamköy bağlantısına kadar olan bölümünün açıldığı hava şartları uygun olduğu takdirde 60 gün içerisinde tüm işlemleriyle bitirilip hizmete sunulacağı bilgisi edinildi. Kaymakam Bayraktar yaptığı açıklamada 'yapılan yatırımın oldukça önemli olduğunu emeği geçen başta sayın Milletvekillerimize, Sayın Valimiz Şerif Yılmaz'a ,Ak Prti İlçe Başkanı Salim Turası'ya, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz'a,Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'a,İl genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen'e,Özel idare Müdürümüz Mevlüt Erkula ve emeği geçen herkese teşekkür ederim' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.