YONCALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HALTERDE ŞAMPİYON

YONCALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HALTERDE ŞAMPİYON

Spor Yayın: 20 Kasım 2015 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2015 11:29:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4452 okunma
Google News

YONCALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HALTERDE ŞAMPİYON

16-17 Kasım 2015 tarihinde Gençlik Spor il Müdürlüğü’nün düzenlediği gençler Halter şampiyonasına Turizm alanında faaliyet gösteren Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri damgasını vurdu.

Yapılan halter müsabakalarda;

1-Kızlarda 63 kiloda Rabia ÖZTÜRK silkme koparma ve toplamda Kütahya şampiyonu,

2-Erkekler de 85 kiloda Burhan OKÇU silkmede 105 kilo koparmada 120 kilo toplamda 225 kiloda Kütahya Şampiyonu  (Bu değer 2014-2015 en iyi 2. Türkiye derecesiydi) 

3-Erkeklerde 69 kiloda Mustafa Eren ERPAS silkme 56 kilo koparma da 40 kilo ve toplamda Kütahya şampiyonu,

4-Erkekler 69 kiloda Kemal KESER silkme ve koparmada Kütahya 2.si

5-Erkeklerde 69 kiloda Mehmet Han ŞAFAK silkme ve koparmada Kütahya üçüncüsü oldu. Koparmada ise Kütahya 1.si oldu.

Bu sonuçlarla toplam 4 Birincilik 1 ikincilik 1 de üçüncülük alan okul erkeklerde takım halinde Kütahya şampiyonluğunu alarak ilimizi Türkiye Finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

Okul idaresi, başarılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Yar’ı tebrik ederek “Başta öğretmenimiz olmak üzere Öğrencilerimizin ailelerini ve Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda sporda başarılara imza atmak istediklerini belirtti.”

Bu sonuçla Kütahya´nın en güçlü kız ve erkek öğrencilerinin Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde olduğu da olduğu tescillenmiş oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.