Yoncalı Turizm Lisesi Madalyaya Doymuyor…

Turizm Yayın: 30 Nisan 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 30.04.2016 15:14:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4302 okunma
Google News

Yoncalı Turizm Lisesi Madalyaya Doymuyor…

Bursa’da 25-26-27 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan BURTAD 2.Ulusal Gastronomi Festivali Yarışmasına İlimiz adına katılan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Lisesi) Mutfak bölümü öğrencileri yarışmaya yine damgasını vurdu.

6 kategoride yarışmaya katılan okulumuz 2 altın ve 4 gümüş madalya ile tüm kategorilerde madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Tatlı Tabağına Kütahya yöresine ait bir lezzet olan hamaylı tatlısı ile katılıp altın madalya alan okulumuz, Modern Türk Mutfağı Ekip kategorisinde de altın madalyayı kazandı. Gümüş Madalyalar ise Ana Yemek, Makarna, Tatlı ve pizza kategorilerinde geldi. Farklı illerden 30 lisenin katıldığı yarışma Bursa podyum parkta gerçekleştirildi. Okul Müdürü Hakan GÖLPINAR “2015-2016 Eğitim öğretim yılında Mutfak ve Housekeeping (Kat Hizmetleri) alanlarında toplam 6 Uluslararası ve ulusal yarışmaya katıldık. Hiç birinden madalya almadan dönmedik. Bu nedenle öğrencilerimi ve onları yetiştiren öğretmen ve ailelerini tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere destek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yetkililerine teşekkür ediyorum”  dedi.

Daha önce Türkiye Aşçılar Derneğinin düzenlediği İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında da Altın kupayı kazanarak bir başarıya imza atmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.