Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak Valiliğinin ev sahipliğinde yapıldı

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 09:55:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1416 okunma
Google News

Zafer Kalkınma Ajansının (ZEKA) 2019 yılının 5. Yönetim Kurulu Toplantısı Uşak Valiliğinin ev sahipliğinde, Uşak Belediyesi Atlı Spor Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Deniz Başkanlığında yapılan toplantıya; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Uşak Valisi Funda Kocabıyık ile ZEKA Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi ZEKA Dönem Başkanı Vali Ahmet Deniz, toplantıda görüşülecek gündem maddeleriyle ilgili katılımcılara bilgilendirme yaptı. 2019 yılının 5. Yönetim Kurulu Toplantısında; 2019 yılı ZEKA çalışma programı ve bütçe revizyonu, Zafer Havalimanının daha etkin kullanılması için neler yapılabileceği, mevcut projelerle ilgili gelişmeler ile yeni proje talepleri, 2018 yılında ilan edilen Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı ile Gelişen KOBİ Mali Destek Programı İlerleme Raporları, bir önceki toplantı sonrası Ajans faaliyetleri ve 2019 yılı Nisan Ayı gelir-gider cetveli görüşüldü.

Toplantının ardından Uşak Belediyesi Atlı Spor Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Tesislerini gezen Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık tesis hakkında bilgiler aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.