Yunan'lı vekile futbol sahasından bayrak mesajı

Gündem Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 09:51:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1508 okunma
Google News

  Dumlupınar ilçesinde Amatör lig maçında ilçe protokolü ve tüm futbolcular, Türk bayrağını yırtan Avrupa Parlamentosu milletvekili Loannis Lagos'a sahanın ortasına açtıkları dev Türk bayrağı ile tepki gösterdiler.


Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Şemsettin Akağaç, İl Genel Meclisi Üyesi Şaban Türk ve iki takım futbolcularımız ile birlikte, Dumlupınar Zaferspor- Çakırsazspor maçından önce Yunanlıları bozguna uğrattığımız, bayrağımızı yere düşürmediğimiz Dumlupınar'dan, Yunanlı vekil tarafından şanlı bayrağımıza yapılan saygısızlığı kınadık. Bu vesileyle Yunanlılara 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiğimiz onurlu ve kahramanca mücadeleyi bir kez daha hatırlatmış olduk. Maçtan önce önce Yunanlıları bozguna uğrattığımız, bayrağımızı yere düşürmediğimiz Dumlupınar'dan, Yunanlı vekil tarafından şanlı bayrağımıza yapılan saygısızlığı kınadık. Bu vesileyle Yunanlılara 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiğimiz onurlu ve kahramanca mücadeleyi bir kez daha hatırlatmış olduk" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.