Yunanistan'a biz yeteriz

Gündem Yayın: 10 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 10.06.2020 11:44:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2271 okunma
Google News

 Avcılar "Yunanistan'a biz yeteriz" dedi

Tuna İŞLEYEN

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Abdullah Şahin  ve Avcılık Kulübü üyesi ekstrem avcı Dr. Mehmet Şahmaran yaptıkları basın açıklaması ile "Yunanistan'a biz yeteriz" dediler.

Avcılık ve Atıcılık Kulüp Başkanı Abdullah Şahin, " Yunanistan savunma Bakanı haddini aşarak biz savaşa hazırız diyerek bir cümle sarf etmiş. Ben kendisini şahsım ve avcılar adına uyarıyorum. Sakın ha bu tür yanılgılara düşmeyin. Biz Türkiye Avcıları olarak emir geldiği anda Yunanistan bize çekirdek gelir. Yunanistan Savunma Bakanı haddini bilsin Türkiye o eski bildiği hasta Türkiye değil. Biz avcılar olarak onlara yeteriz." dedi.

Extrem avcı Diş Doktoru Mehmet Şahmaran ise, "Yunanistan 'Türkiye ile silahlı savaşa hazırız' diye tehditte bulunmuş. Bizler avcılar olarak ordumuzun kendilerini muhatap almamasını biz Türk avcılarının kendilerine yeteceğini buradan bildiririz. Kendilerini muhatap almayın biz onlara yeteriz. Birbuçuk milyon kayıtlı avcımız, 5 milyona yakın da silahlı evladımız var. Ayrıca her Türk evladı askerdir. Biz 83 milyonuz. O nedenle sakın hesapta hata yapmayın. Her zaman ordumuzun yanındayız. Bize görev verilirse en iyi şekilde bu görevi yerine getirmeye avcılar olarak hazırız." dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.