YÜZBİNLERİN KATILIMI İLE BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ

Gündem Yayın: 18 Aralık 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2017 07:58:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2512 okunma
Google News

 YÜZBİNLERİN KATILIMI İLE BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİNİ GERCEKLEŞTİRDİK   

Saadet Partisi Tavşanlı ilçe Başkanı Dursun Çetin Kudüs gerçekleştirilen Kudüs Mitingi hakkında basın açıklamasında bulundu.

Çetin yaptığı açıklamalarda şunları söyledi, 

"  Mitinge bir otobüs  MÜCAHİTLERLE   bizler de katıldık O güzel manzaranın oluşumuna TAVŞANLI adına katkı sağladık. Mitinge bizimle beraber gidenlere, maddi manevi desteğini  esirgemeyenlere binlerce teşekkürü borc biliriz.Artık bütün Müslümanlar anlamalı ki siyonizim bizleri param parca ayırmış yutulacak lokma haline getirmiş tek tek işimizi bitiriyor.

BOSNA,AFGANISTAN,IRAK,SURİYE,LİBYA,BÜTÜN İSLAM ALEMİ…FİLİSTİN Artık ne zaman uyanacağız sadece konuşuyoruz süslü kelimelerle vakit kaybediyoruz .eyleme ne zaman geçeceğiz.kısa vadede neler yapacağız,uzun vadede neler yapacağız bir planımız yok.Bu miting bize gösterdi ki ortak paydalarda birleşmesini bileceğiz senin cemaatin benim cemaatim demekten vaz geçeceğiz,ırk nesep ayrılığına son vereceğiz.Allah bizi bütün Müslümanları kardeş ilan etmiş.küfür tek millet olmuş Müslümanlara saldırıyor. Müslümanlarda tek millet olup bu saldırılara mani olmalıyız.
1)Bu kuşatmalara karşı ancak küresel bir direnişle karşılık vermeliyiz
2)ihtilaflarımızı,farklılıklarımızı kaşıyarak değil ittifaklarımızı güçlendirerek bu kötü gidişi engelleyebiliriz.
3)İslam birleşmiş teşkilatı bundan 48 yıl önce Mescid-i  Aksa’yı korumak için kurulmuştu.bu hafta yapılacak zirveden bildiri değil ,YAPTIRIM İÇEREN KARARLAR BEKLİYORUZ.
4)Kısa vadede bütün İslam ülkelerinin KUDÜS’Ü Filistinin başkenti olarak tanımalarını bütün dünyaya ilan etmeleri gerekir.                                                                                                                                             
5)İslam ülkeleri resmi gayri resmi İsrail ile olan askeri,siyasi,ekonomik ve diplomatik ilişkileri kestiğini bütün dünyaya ilan etmeleri gerekir.
6)tüm bölge ülkeleri hava sahalarının İsrail e ait sivil ve askeri bütün uçuşları kapatmalıdır.


BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI 23 ARALIK 2018 SAAT 20 .00 TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASINDA PARTİMİZİN DÜZENLEDİĞİ AYLIK DİVAN TOPLANTISINA AİLECEK DAVET EDİYORUM .

AYRICA TV5,KANAL42,KUDÜS TV SEYRETMEYİ,MİLLİ GAZETE, ANADOLU GENÇLİK DERGİSİ OKUMANIZI , KİTAP OLARAK ERBAKAN HOCAMIZIN DEVAM KİTABINI VEASRI SAADET KİTABINI OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM. "             

 
 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.