Zabıta ekipleri Bayramda aktif görev aldı

Yaşam Yayın: 25 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 25.05.2020 19:33:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3261 okunma
Google News

Zabıta ekipleri bayramda yogundu

 

Tuna İşleyen

 

Sokağa Çıkma Yasağının Yaşandığı Günlerde  Tavşanlı  Zabıta Müdürlüğü personeli olarak Bayramın İlk Gününde Sokağa Çıkan 65 Yaş ve Üzeri Vatandaşlara Şeker İkram ederek Bayramlarını kutladı.

Mezarlıklarda da ziyarette bulunan 65 yaş üzeri vatandaşlar zabıta ekiplerince yanlız bırakılmadı.

Zabıta ekipleri şehit aileleri ile  birlikte dua ederek aileleri  evine kadar bırakmak için mesafe koruyarak eşlik etti.

Sokağa çıkma yasağı gününde hayvanları da unutmayan ekipler, susuz kalan kediye ilk yardım eğitimi alan Tavşanlı belediyesi zabıta müdürlüğünde nöbetçi olan zabıta memuru  Barboros Öztürk,  hemen müdahale edip, ilk yardım yaptıktan sonra veteriner hekime götürdü.

Sağlık durumu iyi olduğu anlaşılan kedi tedavisinden sonra karnı doyuralarak tekrar özgürlüğüne, doğaya bırakıldı.

Tavşanlı Belediyesi Zabıta Amiri Naci Balcıoğlu, "Vefa destek grubu olarak siz yeterki evde kalın biz sizler için her türlü görev ve sorumluluk içinde  görevimizin başında çalışmaya devam edeceğiz " dedi. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.