Zafer Haftası etkinliklerİ

Gündem Yayın: 08 Şubat 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.02.2019 10:50:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1937 okunma
Google News
DPÜ VE KUTSO’DAN ZAFER HAFTASI TOPLANTISI
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, 2019-2022 yılları arasında Kütahya’da düzenlenecek Zafer Haftası etkinliklerinde iki kurumun üstleneceği görevlere ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.
Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya'da bu yıl 97. kez kutlanacak olan Zafer Haftası'nın etkinliklerine ilişkin Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından oluşturulan çalışma grubu ikinci toplantısını gerçekleştirdi.
Rektörlük makamında gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, KUTSO Meslek Komite Başkanı Ömer Ayvaz, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç ve DPÜ Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Arif Kolay katıldı.
30 Ağustos Dumlupınar Zaferi Haftası kutlamaları kapsamında Kütahyada  yapılacak kutlamalarla ilgili Büyük Taarruz'un yaşandığı topraklarda geçen olayların, hem bölge halkı hem de Türk Milletinin ölüm kalım savaşında yaşadığı yokluk, çeşitli sıkıntılar ve kahramanlıkların, yapılacak bir dizi etkinliklerle, milli bilincin canlı tutularak devam ettirilmesini amaçlayan çalışma grubu, toplantıda, bu yıl düzenlenecek etkinliklerin planlamasının yanında, zaferin 100. yılının kutlanacağı 2022 yılına kadar gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler hakkında da fikir alışverişinde bulundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.