ZEKA VALİ NAYİR BAŞKANLIĞINDA MANİSA'DA TOPLANDI

Ekonomi Yayın: 01 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2017 16:36:55
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3295 okunma
Google News

 ZEKA VALİ NAYİR BAŞKANLIĞINDA MANİSA'DA TOPLANDI
Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZEKA)  2017 yılı 10. Yönetim Kurulu toplantısı Kütahya Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’in başkanlığında Manisa’da yapıldı.
 
Toplantıya, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Uşak Valisi Salim Demir, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Uşak İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı Katıldı.
 
“ANALİZLERİN SONUÇLARI PAYLAŞILDI”
 
Mali destek programlarının etkinliğinin artırılmasında önemli bir rolü bulunan etki analizi raporunun değerlendirileceğini ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, raporu tamamlanan iki programın analiz sonuçlarının şeffaflık ilkesi gereği Ajans internet sitesinde de paylaşıldığını söyledi. Vali Nayir, “İlk gündem maddemizde mali destek programları etki analizi raporunu değerlendireceğiz. Ajans mevzuatı gereği uygulanan her programdan birkaç sene sonra programın yarattığı etkileri ölçmek için etki analizi çalışmaları yapılmaktadır. Etki analizi sonuçları, bizlere uyguladığımız programlardaki güçlü ve zayıf yönlerimiz hakkında bilgi vermekte, bu bilgiler daha sonra çıkılacak olan programların etkilerini artırmak için kullanılmaktadır. 2013 yılında uygulaması başlayan ve 2014/2015 yıllarında sona eren Sosyal Altyapı Mali Destek Programı (SAMDP) ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı (SKMDP) adlı iki programımızın etki analizi tamamlanmış olup bu analizlerin sonuçları şeffaflık ilkesi gereği Ajans internet sitesinde de paylaşılmıştır. Biz de bu raporu ve sonuçlarını değerlendirip yeni programlarda neleri daha iyi yapabiliriz konusunu istişare edeceğiz” diye konuştu. 
 
“12 PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEK”
 
Toplantının diğer gündem maddeleri hakkında bilgiler veren Vali Ahmet Hamdi Nayir Zafer Kalkınma Ajansı’nda bu yıl 12 personel istihdamı için ihaleye çıkılacağını söyledi. Vali Nayir,  “Bir diğer gündem maddemizde mevcut durumda devam eden 3 adet mali destek programının dönemsel raporlarını değerlendireceğiz. Bu kapsamda, programlara ilişkin varsa sorunları değerlendirip çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Üçüncü gündem maddemizde 2018 yılı hizmet alımlarını görüşeceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ajansın hizmetli personel ve özel güvenlik görevlisi ihtiyacını karşılamak üzere 12 personel istihdamı için ihale sürecini başlatacağız. Sonraki gündem maddemizde iki yönetim kurulu toplantısı arasında Ajansımız tarafından icra edilen önemli faaliyetleri değerlendireceğiz. Son gündem maddesinde ise Eylül ayı gelir-gider cetvelini görüşerek Yönetim Kurulu Üyelerimizin dilek ve temennilerini aldıktan sonra toplantımızı bitireceğiz. Toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.