2 Cami, Bir Köy Odası ve Bir İmam Evi Yaptılar

Gündem Yayın: 06 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 06.06.2017 16:24:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3495 okunma
Google News

 Çavdarhisar ilçesine bağlı Kızık köyünde, kaymakamlığın 49 bin TL'lik desteğiyle başlayan cami inşaatları, köylülerin ve hayırsever vatandaşların 650 bin liralık bağışlarıyla tamamlandı.

Katkıları sebebiyle köy sakinlerine teşekkür eden Muhtarı Davut Karakurt "Kaymakamlığımıza birinci camimizin yapımı için yaptığımız müracaatta 19 bin TL destek alıp çalışmalarımıza başladık. Birinci camimizi yıkıp dernek kurmadan sadece köylülerimizin desteğiyle, 130 kişilik olarak kısa sürede tamamladık. Köylülerimiz tarafından bağışlanan para artınca, ihtiyacımız olan köy odası ve imam evini de yaptık.Köyümüzde yaşayan hayırsever bir vatandaş ikinci camimizin de yapılmasını istedi ve evini gönüllü olarak satıp ikinci camimizin yapılması için bağışta bulundu. Böylece ikinci camimizi de işçiliğinin çoğunluğunu köylülerimizin yapmasıyla bitirdik. Toplamda 49 bin lira Kaymakamlık yardımı ve dernek kurmadan sadece köylülerimizden olmak kaydıyla toplanan 650 bin lira ile 2 camimizi, 2 katlı köy odamızı ve imam evini yapmış olduk. Köyümüzdeki bu birlik ve beraberlik başta şahsım ve Kaymakamımız Kadir Yurdagül tarafından takdirle karşılanmıştır. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.