29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

Gündem Yayın: 29 Ekim 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 29.10.2018 17:55:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2073 okunma
Google News

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
Cumhuriyet´in 95. yıl dönümü kutlamaları Kütahya´da coşkuyla başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk sunuldu.
 
Çelenk sunma törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Ali Bezirgan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, daire müdürleri, askeri erkan ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Tören Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.


 
26 Ekim Cuma günü saat 10.00´da DPÜ Germiyan Kampüsü’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Koşusu ile başlayan ve 28 Ekim Pazar günü çelenk sunma töreni ile devam eden kutlama törenleri, 29 Ekim Pazartesi  günü saat 10.00´da Valilik Makamında Vali Ahmet Hamdi Nayir tarafından tebriklerin kabulü ile devam edecek.
 
29 Ekim günü gerçekleştirilecek törenler saat 10:30´da Dumlupınar Spor Salonunda, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından öğrencilerin ve halkın bayramının kutlanması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir’in konuşmaları, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren sporculara ödül verilmesi ve Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin Orkestra Konserinin ardından sona erecektir.
 
Etkinlikler kapsamında saat 15.00’te Tugay Bandosu Sera AVM’de konser verecek, 20.30’da Zafer Meydanı ile Kütahya Kalesi’nde havai fişek gösterileri gerçekleştirilecektir.
 
Kutlama törenleri kapsamında son olarak 19.00 – 20.00 saatleri arasında Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu gerçekleştirilecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.