37 çocuğun sünneti

Sağlık Yayın: 07 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2022 19:00:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
777 okunma
Google News
 
3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıldönümü ile 22. Geleneksel Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi. Daha önce Tavşanlı Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 37 çocuğun ailesine Ada'da  yemek ikram edildi ayrıca altın ve bisiklet hediye edildi.
 
 
Etkinlikler, Ada Mesireliği’nde bulunan Ada Düğün Salonu’nda Mevlid-i Şerif okunması ile başladı. Belediye Başkanı Mustafa Güler burada yaptığı konuşmada, 37 çocuğun sünnet şölenini gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Güler, ailelere çocukların yetişmesi noktasında büyük görevler düştüğünü hatırlatarak, “İnşallah çocuklarımızın mürüvvetlerini de görürüz” dedi.
Güler’in konuşmasının ardından sünnet konvoyu oluşturuldu. Sünnet çocuklarına konvoy ile şehir turu attırıldıktan sonra aileleri ile birlikte Ada Düğün Salonu’nda yemek ikram edildi.
Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, Mehmet Ali Akar ve Furkan Dinçer ile AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Kadın Kolları Başkanı Müjgan Alp ve Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Ceylan tarafından çocukların hediyeleri olan altın ve bisikletler takdim edildi.
 
 
Sünnet çocukları gün boyunca Tavşanlı Belediyesi tarafından Ada Mesireliği’nde oluşturulan oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.