5 YILDIZLI ILICA TATİL KÖYÜ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Turizm Yayın: 31 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2017 17:48:30
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
5089 okunma
Google News

5 YILDIZLI ILICA TATİL KÖYÜ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ
 
Türkiye’nin en büyük “Termal Tatil Köyü” Projesi 'nde imzalar atıldı.
 
Gediz Belediyesinde gerçekleştirilen tören Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, ve yüklenici firma Ertay Mühendislik ve İnş. San. Tic. A.Ş. arasında imzalandı. Törene, Belediye Meclis Üyeleri; Osman Yılmaz, Emin Aras, Hakan Arpacı, Rıza Köylü, Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Hikmet Vuran, Şerif Ahmet Demir ve Mehmet Selim Şentürk katıldı.
 
Başkan Saraoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmasında; “10.08.2016 tarihinde ihalesi yapılarak, 3 yılda 50 milyon TL’ye tamamlanması planlanan Ilıca Termal Tatil Köyü projesi’nin yapım protokolü imzalandı.
 
Ilıca Kaplıcası’nda daha önce mülkiyeti Belediyemize ait olan araziler 38 Bin m2’den yapılan kamulaştırma çalışmaları ile 200 Bin m2 alana ulaşmıştır. 1.Etap olarak planlanan bu tesisin 2. 3. ve 4. Etap çalışmaları ile 2500 yatak kapasiteli termal tatil köyü planlanmıştır.
 
5 Yıldızlı Ilıca Termal Tatil Köyü Projesi içerisinde, 102 adet villa, 510 adet yatak, otel, toplam kullanılan parsel alan: 43.000,00 m2, toplam inşaat brüt alan: 23.830,10 m2, a tipi villalar: 6 kişilik havuzsuz 24 adet, 6 kişilik havuzlu 14 adet, 3 odalı havuzlu ve havuzsuz tipte toplam: 38 adet daire, b tipi villalar: 2 kat şeklinde 4 kişilik zemin kat 8 adet, 4 kişilik 1.kat 8 adet kenet çatılı toplam:16 adet daire, c tipi villalar: 2 kat şeklinde 4 kişilik havuzsuız (1+1)10 adet daire, 5 kişilik havuzsuz 10 adet daire toplam: 20 adet daire, d tipi (c blok altı): 4 kişilik 14 adet,4 kişilik 14 adet toplam:28 adet daire, 3 adet güvenlik, otel toplam: 1.807 m2 ve 3 kat şeklinde, 16 kişilik butik tipte, 350 kişilik cami, 1 restaurant, 2 adet ticarethane, cafe-eğlence merkezi, aquapark, erkekler hamamı, kadınlar hamamı, yayalar için 2 adet hidrolik bariyer gergili betonerme köprü bulunmakla birlikte hazırlık çalışmaları aşamasında dere ıslah çalışmaları, içmesuyu hat çalışması, kanalizasyon ve arıtma sistemi tamamlanmıştır.
 
Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yapıyor, diğer yandan mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz. Termal turizmde hizmet kalite ve standardını her geçen yükseltiyoruz. 5 Yıldızlı Ilıca Termal Tatil Köyü Projesi tamamlandığında Türkiye çapında termal turizmdeki markamızı artırarak ilçemizi sadece Kütahya’nın değil, bölgenin cazibe merkezi haline getirecektir.
 
Sizlerin desteği, iyi niyet ve duaları ile başladığımız her işin sonucunu alıyoruz. Bu kutlu yolda her zaman sizlerin yanında, sizlerle birlikte halka hizmet etmenin heyecanını yaşamaya devam ediyoruz.
 
“Gediz Belediyesi yöre turizmini geliştirme konusunda her türlü övgüye değer bir konuma gelmiş üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getirmiştir. Allah yolumuzu açık etsin . Her şey Gediz İçin diyerek çıktığımız bu yolda yarınlara miras bırakacağımız marka şehirde yaşamanın gururuyla hep birlikte yolumuz açık olsun. Gediz artık termal turizm ve kayak turizminde cazibe merkezi olacaktır. 5 Yıldızlı Ilıca Termal Tatil Köyü Projesi hayırlı olsun. Siyasi hayatımın en büyük ve en önemli projesini gerçekleştirdiğim için bahtiyarım. Bana bu fırsatı veren hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.