5 Yaşında başladı 9 yaşında sergi açtı

5 Yaşında başladı 9 yaşında sergi açtı

Sanat Yayın: 12 Ekim 2014 - Pazar - Güncelleme: 12.10.2014 14:40:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6839 okunma
Google News

5 yaşında başladı 9 yaşında sergi açtı

  Tavşanlı   Milli Egemenlik ilkokulu öğrencisi Zeynep Demiralp   9 yaşında ilk kişisel sergisini açtı.

Tavşanlı Milli Egemenlik İlkokulu’nun resim meraklısı 3’ncü Sınıf öğrencisi Zeynep Demiralp suluboya, pastel boya ve karakalemden oluşan ilk kişisel sergisini Kütahya Kültür ve Sanat Derneği sergi salonunda açarak sanatseverlerini beğenisine sundu.

Resim merakının anasınıfında resim yarışmasından aldığı dereceyle başladığını söyleyen minik ressam Zeynep Demiralp, sulu boya, pastel ve karakalemden oluşan resimlerinde insan, manzara, doğa figürlerini işlediği ifade etti. Minik ressam Zeynep, resim alanından kendini daha da geliştirmek istediğini de dile getirdi.

Zeynep anasınıfında keşfettiklerini belirten anne Nur Demiralp, kendi çizimleriyle, herhangi bir kursa gitmeden herhangi bir objeyi rahatlıklar çizebiliyor. Nasip olursa bu zamandan sonra devam etmesini istiyoruz. Kurslara da göndereceğiz. Daha önce karma sergilere katıldı. Şimdi kişisel sergi açtı. Bu sergi onun daha da özgüvene sahip olmasını sağlayacak dedi.

Sergiye katılan sanatçılar, küçük ressam Zeynep’in resimlerindeki, çizgilere ve renk uyumuna dikkat çekerek ileride çok başarı bir ressam olacağını ifade ettiler.

Açılışa, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bayram Yıldız, Kütahya Tanıtım Vakfı başkanı Adil Özkan, Kütahyalı ve Tavşanlılı sanatçılar, sanatseverler ile öğretmenleri ve arkadaşları katıldı.

Sergi 18 Ekim’e kadar açık kalacak

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.