6 ÜLKEDEN 12 MİSAFİR ÖĞRENCİ TAVŞANLI’YI TANIDI

Gündem Yayın: 27 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 27.06.2021 16:51:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1588 okunma
Google News
6 ÜLKEDEN 12 MİSAFİR ÖĞRENCİ TAVŞANLI’YI TANIDI
Kütahya Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve AIESEC Gençlik Organizasyonu iş birliğinde başlatılan "Discovery Kütahya" (Kütahya'yı Keşfet) projesi kapsamında Tavşanlı’ya gelen 12 misafir öğrenci Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. İlçe hakkında bilgiler veren Başkan Güler, 6 ülkeden ilimize gelen öğrencilere özellikle Tavşanlı kültürünü, leblebisini, Göbel Termal tesislerini ve tarihi yapısını anlattı.
Öğrenciler Belediye koridorlarında hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Leblebiciler Sitesinde faaliyet yürüten Sezerler firmasının fabrikasına giderek leblebi üretimini inceledi. Son olarak Göbel’de termal tesisleri gezen öğrenciler Kütahya’ya döndü. Başkan Mustafa Güler, organizasyonda katkısı bulunan herkese teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.