95 BİNİNCİ ABONEYE KOMBİ HEDİYE

95 BİNİNCİ ABONEYE KOMBİ HEDİYE

Teknoloji Yayın: 13 Eylül 2013 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2013 17:02:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5873 okunma
Google News

95 BİNİNCİ  ABONEYE KOMBİ HEDİYE

 

Çinigaz Firmasının hat dağıtım işlerini yüklendiği doğalgaz yakıtının Kütahya genelinde ki 95.000inci abone si Tavşanlı Yıldırım Beyazıt Mahallesinde ikamet eden Durgut Dizman oldu. Tavşanlı’dan 8620 abonenin başvuruda bulunulduğunu söyleyen İşletme Müdürü Muharrem AY;

“ Bu başvuruların 5871 abonesi kullanıma geçti. Tavşanlıdaki doğalgaz yakıtına duyulan ilgiden memnunuz. Belediyemiz ile koordineli çalışarak doğalgaz yakıtının kullanıcı sayısını arttırmak için hat yaygınlaştırma çalmalarımız devam ediyor. İl genelinde yapılan başvurularda 95.000 inci abone olarak bize ulaşan Sayın Durgut Dizman’a firmamız tarafından Hermatik Kombi hediyemizi takdim ettik ”dedi.

 Konuyla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler; ”Çinigaz Firması tarafından hat işlemi yaygınlaştırılan doğalgaz ısınma sistemlerindeki çalışmalar Belediyemiz ile koordineli olarak devem etmekte. Kütahya genelinde Çinigaz Firması tarafından belirlenen 95000.abone olan Durgut Dizman ailesine hediyesini takdim ettik, iyi günlerde kullanmalarını diliyorum. Evrensel bir sorun haline gelen hava kirliliğini önlemede günümüz şartlarında önemli bir faktör olan doğal gaz yakıtını ilçemizde de yaygınlaştırarak bu sorunun çözümüne katkıda bulunmamız gerekmekte. Bizler geçmişten miras değil gelecek kuşaklarımızdan emanet aldığımız çevremizi yaşanabilir bir çevre olarak genç kuşaklara aktarmanın doğru olduğu inancını taşımaktayız. Bu sebepten dolayıdır ki Tavşanlı belediyesi olarak Türkiye de Tavşanlı da çevreye olan yatırımlarda örnek gösterilecek belediyelerden biriyiz. Devam eden çalışmalarımız la birlikte önümüzdeki günlerde de projelerimizin hayata geçmesiyle daha da üst düzey olarak hizmet verecek olan hizmetleri halkımızla buluşturacağız” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.