Işıl Işıl Ciltler İçin Siyah Maske

Sağlık Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 15:54:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2571 okunma
Google News

Işıl Işıl Ciltler İçin Siyah Maske

Cilt çok hassas olduğu için pek çok faktörden etkilenmektedir. Bunun sonucunda kırışıklıklar ve sivilceler oluşmaya başlamaktadır. Cildin ihtiyaçları karşılanır ise sağlıklı ve ışıl ışıl görünebilmektedir.  Parlak ve kusursuz bir cilde sahip olmanın yolu ise siyah maske yapmaktan geçmektedir. Bu maskenin yapımında toprağın altından çıkarılan polifenoller kullanılmaktadır. Bu maddeler cilt için çok faydalıdır ve doğal rengi siyah olduğu için adı buradan gelmektedir. Maskenin içerisinde başta kalsiyum olmak üzere çok faydalı mineraller içermektedir. Son zamanlarda oldukça popüler olan siyah maskelerin faydası saymak ile bitmez. Başlıca faydaları kırışıklıklar azalır, cildiniz ölü hücrelerinden arınır ve derinlemesine temizlenir. Çok daha canlı ve hoş görünür. Adeta cildinizde bir detoks etkisi göstermektedir. Cildinizde tıkana gözenekler açılır, hücrelerin yenilenmesini sağlar.

Siyah Maske Çeşitleri

Siyah maske cilt için çok faydalı bir ürün olsa da cildiniz için en uygun olan maskeyi seçmek çok önemlidir. Yağlı bir cilt ile kuru bir cildin ihtiyaçları birbirinden tamamen farklıdır. Maskelerde üretilirken bu durumlar göz önüne alınmaktadır. Maskenin kullanması ise çok kolay ve pratiktir. Bir fırça yardımı ile yüzünüze sürebilirsiniz. Yüzünüzde tamamen kuruduktan sonra soymanız gerekmektedir. Maskeyi yüzünüzden çıkardığınız zaman değişiklik çok belirgin olmaktadır.  Başka bir seçenek ise tek kullanımlık kağıt maskelerdir. Siyah maskeleri bulunan markalar Garnier ve Gabrini başlıca sayılabilir. https://www.cosmetica.com.tr/maskeler/ sayfasında siyah maske ürünlerini inceleyebilirsiniz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.