Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemeler

Sağlık Yayın: 05 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.11.2020 19:00:54
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1276 okunma
Google News

KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstiklal Mahallesinde faaliyete geçmeye hazırlanıyor. Merkezde incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, gelinen aşama hakkında KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’dan bilgiler aldı. 

Kütahya Valisi Ali Çelik, yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak olan KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu. 

Vali Çelik’e KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk eşlik etti. 

KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgiler veren Kavuncu, merkezin hizmete girmesiyle birlikte alanında uzman isimlerle daha fazla hastaya ulaşılarak kaliteli hizmet verileceğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.