AK KADINLAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET

Gündem Yayın: 08 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 08.06.2021 15:37:20
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
3129 okunma
Google News
➤ AK KADINLAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET
➤ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER:
- CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE ORTAYA KOYDUĞUMUZ HEDEFLERE ULAŞMAK İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ…
AK Parti Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Müjgan Alp ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Aka da iştirak etti.
Belediye Toplantı Salonu’nda Başkan Güler ile bir araya gelen AK Partili heyet, yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Kadın Kolları’nın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyerek, Başkan Müjgan Alp ve tüm kadınlara gayretleri dolayısıyla teşekkür etti.
 
 
- BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER:
- TÜRKİYE 2023 HEDEFİNE İLERLİYOR
Türkiye’nin 2023 vizyonu içerisinde ortaya konulan hedefe doğru emin adımlarla ilerlediğine vurgu yapan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki daha müreffeh bir Türkiye ve 2023 hedefi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda partimizin ana kademesi, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimize ayrıca tüm parti üyelerimize ortaya koydukları gayret ve fedakârlıkları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
- BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Başarıya ulaşmada en büyük payın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Kadın Kollarımızı böyle birlik ve beraberlik içerisinde görünce bizler de çok mutlu oluyoruz. İnşallah aynen bu şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a omuz vermeye devam edelim. Rabbim gayretlerinizden dolayı sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler AK Partili heyete Belediye’nin yürütmüş olduğu çalışmalar ile hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgiler verdi.
Başkan Güler; Bedesten, Göbel Otel, Bungalov Kamp Merkezi, Zincirli Kaya Millet Bahçesi, Karakova Yüzme Havuzları, semt sahaları, Mülayim Tepe, Çukurhan, yeni İtfaiye binası ve yeni millet bahçesi projesi gibi çok sayıda projelerde gelinen son durumu paylaştı.
AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve Kadın Kolları Başkanı Müjgan Alp, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Mustafa Güler’e misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.