Alt Geçit Gözetlenecek

Alt Geçit Gözetlenecek

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 21.10.2015 16:14:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3293 okunma
Google News

ALT GEÇİT GÖZETLENECEK

 

İstasyon Mahallesi’ni Çevre Yoluna bağlayan alt geçitte Tavşanlı Belediyesi elektrik servisi tarafından çalışma başlatıldı. Alt geçide güvenlik amacıyla 4 adet kamera yerleştirilirken aydınlatma da kullanılan projektörler de led ampullerle değiştiriliyor.

Tavşanlı Belediyesi Elektrik Servisi İstasyon Mahallesi’nde bulunan alt geçitte çalışma başlattı. Çevre yolu ile İstasyon Mahallesini birbirine bağlayan demiryolu üzerindeki alt geçitte aydınlatma ve kamera sisteminde yenileme ve bakım çalışması yürütülüyor.

Mahalle Muhtarı Taner Gök yapılan çalışmalar ile her geçen gün mahallenin yeniliklerle tanıştığını ifade ederek, çalışmalar sırasında ekiplere her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Alt geçidi aydınlatan projektörler sökülerek yerlerine daha ekonomik ve güçlü ışık veren LED ampuller monte ediliyor. Diğer taraftan herhangi bir olumsuzluğa karşı monte edilen 4 adet güvenlik kamerası da kayıt yapmaya başladı. Güvenlik kamera sistemi sayesinde alt geçit 24 saat izlenebiliyor. Polisin gün boyu göz kontrolünde olan alt geçitte her hangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda adli makamlar harekete geçecek.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, çevre yolu üzerinde güvenliğin arttırılması için bir takım çalışmalar yapıldığını hatırlatarak vatandaşların alt ve üst geçitleri kullanmasını istedi.

Güler, “Yaz aylarında Karayolları ile birlikte çevre yoluna üst geçit inşa ettik. Diğer taraftan demiryolu hattında bulunan Karakova ve Çırçırçeşme Mahallesi sakinlerimiz için üst geçit yaptık. Mevcut üst geçit ve alt geçitlerde de bakım çalışması yürütüyoruz. Okullar açıldı, öğrencilerimiz evlerinden okullarına giderken, halkımızın da özellikle Salı ve Cumartesi pazarlarına giderken hem çevre yolunda hem de demiryolundaki geçitleri bazı zamanlarda kullanmadığını görüyoruz. Üzücü olaylarla karşılaşmamak adına halkımızın geçitleri kullanmasını ve sahip çıkmasını talep ediyoruz. Belediye olarak risk görülen bölgelerde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.