AVCILIK FEDERASYONU BASKANLIGINDAN

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.01.2017 08:55:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3137 okunma
Google News

 

DUMLUPINAR AVCILIK FEDERASYONU BASKANLIGINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA.

“08.01.2017 tarihi itibari ile 2016/2017 av sezonu yaban tavşanı ve kınalı keklik av sezonu sona ermiş bulunmaktadır.”

Dumlupınar avcılık aticilik ve yaban hayati koruma federasyonu başkanı Süleyman yiğit yaptığı önemli açıklamada, “08.01.2017 tarihi itibari ile 2016/2017 av sezonu yaban tavşanı ve kınalı keklik av sezonu sona ermiş bulunmaktadır.” Dedi.

Başkan Süleyman YİĞİT taptığı açıklamada avlanma yasaklarına önem ve dikkat ile uyulmasını isteyerek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Av ve yaban hayatin korunması yaban hayatin surdurulebilirliginin. Devamlılığı için kacak avcılıkla mücadele konusunda etkin çalışmalar yapılacaktır.

Yapılacak her ihbarın takibi hassasiyetle yapılacaktır. Gelecek nesilden emanet aldığımız av ve yaban hayati gelecek nesile yine güzel bırakmak avcılarımızın görevi olduğu kadar çiftçimizin ve tüm doğa sevdalısı sizlerinde görevidir.

Av ve yaban hayati yemleme çalışmalarımızda devam etmekte olup yemleme çalışmalarına katkıda bulunan tüm kurumlarımızı ve STK’ larimizada sonsuz teşekkürlerimizi sunarız

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.