AVCILARIN BAŞKANI ABDULLAH ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Gündem Yayın: 30 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 30.03.2016 13:28:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3069 okunma
Google News

 

Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünün Olağan Genel Kongresi'nde, başkanlığa yeniden Abdullah Şahin seçilerek güven tazeledi.

Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünün Başkanlığına Şahin'in seçildiği kongrede, yönetim kuruluna, İbrahim Bayır, Mustafa Üstünel, Fatih Bursalı, Ayhan Şentürk, Rıza Destanoğlu seçildiler.

Şahin, kongre sonrası yaptığı açıklamada, genelde olumsuz yakıştırmalarla anılan avcılığın, aslında yaban hayatıyla iç içe bir yaşam biçimi olduğunu söyledi.

Avcılığın doğa sevgisi yüksek bir spor olduğunu belirten Şahin, şöyle konuştu:

" Avcılar Kulübü olarak uygun görülen yerlere çeşme yaptırmak istiyoruz. Çalışanların ve dürüst insanların daima ayakta olduğunu, üyesi tarafından yıkılmayacağını bir kez daha gördük. Çalışan insan her zaman takdir edilir. Biz de bu takdire layık görüldük. İnşallah çalıştığımız sürece hep ayakta olacağız. Yeni yönetimimizin İlçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kulübün bir kez daha icralık olmayacağını bu milletin huzurunda kanıtlamış olduk. Kulübümüz her geçen gün hızla yoluna devam edecek ve iyi yerlere gelecek, buna eminim” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.