Başkan Yücel Can Radyo Karadeniz'de Kütahya'yı tanıttı

Gündem Yayın: 25 Mart 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.03.2022 11:09:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1170 okunma
Google News

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can  Radyo Karadeniz'de Kütahya'yı tanıttı

 

 

Ankara İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ,  Kütahya Kültür Derneğinin sponsor olduğu Radyo Karadeniz programının canlı yayın konuğu idi.

  Yücel Can, aslen Elazığlı olduğunu aynı zamanda  Fahri Kütahyalı olduğunu 2019 yılında Kütahya' ya  " Biz birlikte güçlüyüz " projesi için 2 günlüğüne geldiklerini belirtirken Kütahya insanının misafirperverligini,ikram etmeyi seven,cömert samimi insanlar olduğunu vurguladı.

Can Kütahya ili Tepecik Beldesi anısından da söz ederken ....

Gece saat : 23 :30 da  Tepecik 'den geçerken manda sütünden dondurma yazan yerin kapalı olduğunu, orda araçtan indiklerinde bir vatandaşın dondurmacı yi aradığını dükkan sahibi kardeşim bu saatte niye geldiniz demeyip güler yüzle karşıladığını vurguladı.

Programda, Kütahya 'nın tarihteki önemini Dumlupınar' ı bahsetti, Tavşanlı leblebisini Kütahya Çinisini bahsetti 

Kütahya Kültür Derneğinin Ankara' daki faaliyetleri ile Kütahya'nın dikkat çekmeye  daha çok tanınmaya başladığını Kütahya'nın çini,  Porselen, leblebi , Termal ,  linyit  ve daha bir çok tarihsel ve kültürel zenginliğe sahip olan bir il olduğunu vurguladı 

Kütahya Kültür Derneğinin Ankara' da yayın yapan  radyo Karadeniz' e sponsor olması Kütahya ile hem Ankara' daki radyo dinleyici kitlesi ile hem de Kütahya ile  Karadeniz arasında bir gönül köprüsü kurduğunu bahsetti.

Kütahya Kültür Derneğinin Ankaradaki çalışmalarını takdirle karşıladıklarını çalışmalarında başarı dileklerini ileterek" Tüm Kütahyalı hemşehlerime selamlar gönderiyorum " dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.