Bekle Bizi İkinci Lig

Spor Yayın: 01 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 01.05.2022 23:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2457 okunma
Google News

Bekle Bizi İkinci Lig

 

Ligin bitimine bir hafta kala kendi evinde lider Batman Petrolspor’u konuk eden Belediye Kütahyaspor, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Belediye Kütahyaspor, Teknik Direk İsmail Güldüren nezaretinde sahaya Hasan Sürmeli, İsmail Kayalı, İbrahim Konuksever, Erdinç Çepoğlu, Talha Aydemir, Emrah Dağ, Oğuzhan Kandemir, Ali Han Aydın, Furkan Demir, Enes Nalbantoğlu ve Muhammet Arslantaş on biri ile başladı. Mavi Şimşekler, ilk yarıya hızlı başladı ve Muhammet Arslantaş’ın 16 ve 36. dakikada bulduğu iki golle soyunma odasına 2-0’lık galibiyetle girdi.

 

Maçın ikinci yarısında da, ilk yarıda olduğu gibi etkili futbolunu sürdüren Belediye Kütahyaspor, 61. dakikada enes Nalbantoğlu ile maçın skorunu belirleyen golünü attı.

Aldığı 3-0’lik galibiyetle Mavi Şimşekler 63 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Belediye Kütahyaspor ligin son haftasında 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü deplasmanda Formül Erbaaspor ile karşılaşacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.