Birlik beraberlik örneği

Gündem Yayın: 21 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 21.05.2022 11:57:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
836 okunma
Google News

Fatih Mahallesinde, Kütahya Belediyesinin destekleri ve mahalle sakinlerinin imecesiyle yapımı tamamlanan Valide Sultan İncik Suyu Çeşmesi açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’ya hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Fatih Mahallesinde, Kütahya Belediyesinin destekleri ve mahalle sakinlerinin özellikle kadınların verdiği destekle yapımı tamamlanan Valide Sultan İncik Suyu çeşmesinin açılışında konuşan mahalle muhtarı Nurcan Duygu, emeği geçenlere teşekkür ederek, suyun önemli olduğunu ve çeşmenin sadece amacına uygun olarak kullanılmasını talep etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bugün hayırlı bir gün ve hayırlı hizmetlerimizi milletimizle buluşturmanın onurunu yaşıyoruz. En kıymetli varlıklarımızdan birisi olan İncik Suyumuzun çeşmesini açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hizmet ve hayır işi, nasip işidir. Rabbim bunları bizlere yapmayı nasip eyledi. Hepinizden Allah razı olsun. Çeşmenin yapımında emeği geçen mahalle sakinlerimize de teşekkür ediyorum. Çeşmemiz, mahallemize ve Kütahya’ya hayırlı olsun” dedi.

Valide Sultan İncik Suyu Çeşmesi açılışına Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu ve mahalle sakinleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.