Bluetooth Hoparlör Ne İşe Yarar?

Teknoloji Yayın: 03 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 03.05.2021 12:40:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4044 okunma
Google News

Bluetooth Hoparlör Ne İşe Yarar?

İnsanlar müzik dinlerken keyif almak isterler. Bunun için telefon ve tabletleri, masa üstleri için kaliteli hoparlör kullanırlar. Cihazlara bağlanabilen bluetooth hoparlör popüler olup birçok kişiye hitap edecek ürünler vardır. Tüm müzik severlerin tercih ettiği ürünler suya dayanıklı, yırtılma karşısında dayanıklı ve özel tasarım ile birlikte taşıması kolay yüksek standartlarında bir hoparlör çeşididir. Bluetooth hoparlör sağlam dış yüzeyi sayesinde çatlaklara ve çizilmelere karşı dayanıklıdır.

 Bluetooth Hoparlör Nerelerde Kullanılır

Bluetooth hoparlör ile insanlar dinlediği müziği bulunduğu tüm alana sesin yayılarak dinleyebilir ve istedikleri her yerde yanlarında taşınabilir. Bluetooth hoparlör ortama  en iyi ses verir. Ayrıca insanlarda müzik dinleme deneyimini zirveye taşır. Kişilerin telefonlara entegre özelliği tüm görüşmeler hoparlör üzerinden gerçekleşir.

Bluetooth hoparlör teknik özellikleri açısından bakıldığında uzunluğu 3,48 cm ve genişliği 9,83 cm şeklindedir. Ayrıca 16 saate kadar devam eden şarj edilebilir lipo pil mevcuttur. Cihazlar da kablosuz bluetooth eşleştirme özelliği vardır. Kullanıcılar bose Connect uygulaması sayesinde hoparlörü kontrol edebilirler

 Bluetooth hoparlör Modelleri ve Ürünleri  

Bluetooth hoparlör bünyesinde birçok model ve ürün bulunuyor. Bu ürünlerin hepsi son teknolojik donanımlara sahiptir. Bu ürünler sırası ile JBL Clip3 Mavi Taşınabilir bluetooth hoparlör, BL Clip3 Beyaz Taşınabilir bluetooth hoparlör, Bose SoundLink Revolve Siyah bluetooth hoparlör şeklindedir.

Sizler de bluetooth hoparlör almaya karar verdiyseniz ürün   hakkında  https://www.desibela.com/bluetooth-hoparlorler bu adresten bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca bluetooth hoparlör  ürünlerini   buradan satın alabilirsiniz ve ürünlerin özellikleri için detaylı olarak yetkililere ulaşabilirsiniz

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.