Bosna Hersek’te Kardeşlerimizle Beraberiz

Gündem Yayın: 21 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.04.2022 12:14:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2269 okunma
Google News

RAMAZAN AYINDA BOSNA HERSEK’TE KARDEŞLERİMİZLE BERABERİZ 
Tavşanlı’nın kardeş şehri Doğu Doboy’da Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamak adına İftar Sofrası kuruyoruz. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, başkanlığındaki kafile Saray Bosna’da bir takım ziyaretler ve temaslarda bulundu.  
Bosna Hersek’te savaş mağdurlarının tedavi gördüğü Emmause Rehabilitasyon Merkezi’nede yardım eden Tavşanlı Belediyesi bugün (21Nisan Perşembe) Sırp kantonunda yer alan Doboy’da kardeşlerimizle iftar yapacak. Belediye Başkanı Mustafa Güler’e yardımcısı Furkan Dinçer, Meclis Üyeleri Abdullah Arısoy, Serdar Akpınar, Enes Tayşi, Ceyhun Ceylan, İsmail Çoksert, Sinan Çiğdem, Levent Sert, Feyzi Yılmaz ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Kolukısaoğlu eşlik ediyor.  
Başkan Mustafa Güler, “Biz Evlad-ı Fatihan'a sahip çıkıyoruz. Bu topraklar Türk Milleti için her zaman önemli oldu. Sırplar ve Hırvatların 90’lı yıllarda yaptıkları soykırım girişimini hiç kimse bize unutturamaz. Sırp kantonunda yer alan kardeş şehrimiz Doğu Doboy’da iftar soframızı kurarak gönül bağlarımızı güçlendireceğiz. Tavşanlı halkına teşekkür ediyor ve yaklaşan Kadir gecesiyle Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.