Bucaspor Simav, Şaphane ve Pazarlar'da Başarı Elde Ediyor

Spor Yayın: 21 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 21.12.2019 13:46:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2333 okunma
Google News

 Bucaspor Simav, Şaphane ve Pazarlar'da Başarı Elde Ediyor

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Simav, Şaphane ve Pazarlar ilcelerinde faaliyet göstermeye başlayan Bucaspor Futbol Okulları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Antrenör Kemal Şafak Aksu idaresinde devam eden antrenmanlarin yani sıra saha dışındaki sosyal aktivitelerde öğrenciler oldukça keyifli görünüyor.

Hem öğrenen hem gelişen hem de sosyalleşen futbol okulu öğrencileri, belli periyotlarda Salihli, Uşak , Kütahya ve Izmir'de turnuva ve kamplara katılıyor.

Ilk senesinde Bucaspor Futbol Akademisi'ne 2 transfer yaparak büyük bir başarıya imza atan Bucaspor Simav Futbol Okulu  3 tane oyuncusunu da Uşak ilinin en başarılı alt yapısı olup Türkiye Sampiyonalarında boy gösteren Uşak Renotek Spor'a transfer etti. Antrenör Kemal Şafak Aksu ; "2 tane turnuva şampiyonluğu,  bir turnuva ikinciliği bir de üçüncülüğü kazandık. Tabiki skor hep arka planda,  ama verdiğimiz eğitimin yapılan çalışmaların karşılığını turnuva  ve hazırlık maçlarında aldığımızda biz de mutlu oluyoruz. 2 oyuncumuz Simav ve Pazarlar'dan İzmir'e gitti. Çevresi,  okulu, yaşantısı  değişti ve bizim gururumuz oldu. Tabiki orada da cok çalışmalılar. Yolları uzun ve zorlu. Her geçen gün daha da gelişip büyüyen okulumuz ile başarılara devam edeceğimizi, çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtiyor ve yeni yıldız adaylarını ekibimize bekliyorum." dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.