Burhan 'da akülü araç sevinci

Yaşam Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 17:07:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1729 okunma
Google News

RUKİYE GÜMÜŞ “AKÜLÜ ARACINA” KAVUŞTU

İHH TAVŞANLI ŞUBESİ TARAFINDAN TAVŞANLI YARDIM VE KARDEŞLİK PLATFORMU ÇATISI ALTINDA ORGANİZE EDİLEN “ENGELLERİ KALDIR” KAMPANYASI İLE SATIN ALINAN AKÜLÜ ARAÇ, BURHAN KÖYÜ’NDE YAŞAYAN RUKİYE GÜMÜŞ’E TESLİM EDİLDİ.

Tavşanlı’da 33 sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan Kardeşlik ve Yardım Platformu örnek projelere imza atıyor. Son olarak başlatılan “Engellleri Kaldır” kampanyası ile akülü araç satın alınarak, Burhan Köyü’ndeki ALS hastası Rukiye Gümüş’e düzenlenen törenle teslim edildi. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve beraberindeki kurum ve daire amirleri ile STK temsilcileri Burhan Köyü’ne giderek hem köy sakinleriyle bir araya geldi, hem de satın alınan akülü engelli aracını burada ikamet eden Rukiye Gümüş’e teslim etti. Teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Yardım Platformu’na yardım konularındaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek, “İlçemizde birlik ve beraberlik adına kurulan Tavşanlı Kardeşlik ve Yardım Platformu ihtiyaç sahiplerinin derdine deva olmak için önemli çalışmalar yürütüyor. Bu noktada Burhan Köyü’nde yaşayan Rukiye kardeşimize de bir akülü engelli aracı tahsis edilmiş oldu. Bu araç, Rukiye kardeşimizin insani ihtiyaçlarını görmesinde kendisine büyük yardımcı olacaktır. Projeye destek veren herkesi gönülden kutluyorum ve bu tür yardım etkinliklerinin sürdürülmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.