Çatıdaki köpeği itfaiye ekipleri indirdi

Çatıdaki köpeği itfaiye ekipleri indirdi

Yaşam Yayın: 12 Haziran 2015 - Cuma - Güncelleme: 12.06.2015 14:14:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2594 okunma
Google News

Çatıdaki köpeği itfaiye ekipleri indirdi

KÜTAHYA'nın Tavşanlı ilçesinde tek katlı leblebici dükkanının çatısında mahsur kalan sokak köpeğini itfaiye ekipleri aşağıya indirdi.

Yeni Mahalle Leblebiciler Caddesi'nde vatandaşlar sabah saatlerinde Deniz Leblebi Kuruyemiş adlı işyerinin çatısında bir sokak köpeği gördü. Girdiği bitişikteki inşattan tek katlı dükkanın çatısına atladığı ve burada mahsur kaldığı belirtilen sokak köpeğinin aşağıya indirilmesi için vatandaşlar itfaiyeyi arayarak yardım istedi.

Kısa sürede gelen Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, uzattıkları araç merdiveniyle köpeği bulunduğu çatıdan aşağıya indirdi. Çevrede toplanan vatandaşlar köpeği aşağıya indiren itfaiyecileri alkışladı. İtfaiye ekipleri sokak köpeğini hayvan barınağına götürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.