Charm Bileklik

Sanat Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 15:29:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3360 okunma
Google News

Charm Bileklik

Takıların dikkat çekici özeliklere sahip olması istenen en önemli özelliklerden biridir. Takıyı kullanan kişi bir taraftan bu takının fark edilmesini istemesi söz konusu iken bir taraftan da giydiği kıyafeti ve tarzını tamamlaması istenir. Charm bileklik modelleri işte bu iki özelliği de üzerinde taşıyan modellerdir. Modern bir görünüme sahip olan bilekliklerde geleneksel dokunuşlara da rastlayabilirsiniz.

Bilekliklerde kullanılan zincirlerde pirinç üzerine altın kaplama yapılmaktadır. Altının göz alıcılığı bazı bileklik modellerinde beyaz taşlarla, bazılarında deniz kabukları ile bazılarında ise geleneksel püskül, kilit, göz gibi figürlerle süslenmektedir. Bütün bu dokunuşlar charm bilekliklere çok özel anlamlar katmaktadır.

Charm Bileklik

Charm bileklik modellerinde kullanılan malzemeler içinde insan sağlığına zararlı malzemeler bulunmamaktadır. Bu konuda gösterilen hassasiyet tasarımlara geleneksel dokunuşların yapılmasında da gösterilmektedir. Bilekliklerde kullanılan taşlar doğal taşlar olduğu için boyutları farklı olmaktadır. Bu doğal taşların bilekliğe yerleştirilmesi ile ortaya çok şık modeller çıkmaktadır.

Takılar günlük kıyafetlere uygun olarak seçilebildiği gibi spor tarza ve gece kıyafetlerine uygun şekilde tercih edilebilmektedir. Charm bileklik modellerinde farklı tarzlara hitap eden özel modeller sunulmaktadır. Bu modeller incelendiğinde sade ve klasik tarz sevenlerin yanında genç, dinamik ve spor tarza uygun modellere de rastlamak mümkündür.

Farklı kıyafetlerle ve özel günlerde kullanılmak üzere bileklik modellerini incelemek için https://www.shopmonreve.com/kategori/charm-bilezik sayfasını ziyaret edebilir ve bu modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.