CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Tavşanlı'da idi

Tuna İşleyen - Görüntülü

Siyaset Yayın: 14 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.10.2021 18:00:22
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1778 okunma
Google News

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Tavşanlı'da idi.

Özgür Özel ilçe girişinde partililerle karşılanarak CHP Tavşanlı ilçe binasına gitti.

Burada basın açıklaması yapan Özgür Özel, "Sizlerden ve bizlerden Genel Başkan'ımızın talebi çok çalışmaktır. Şu anda bir seçim döneminde değiliz. Ortaya çıkmış adaylar yok. Seçim bildirgeleri yok, ama Türkiye'nin dört bir yanında bir erken seçim talebi var. Hatta derhal seçim talebi var.Bu konuda Cumhuriyet Halk Partililer esnafın, işçinini çiftçinin, memurun, gençlerin talebini duyuyorlar ve bu erken seçim için gün sayıyorlar, biz de yapılacak bir erken seçim için dünden razıyız, bugünden hazırız. Hakaride'de, Diyarbakır'ın bağlarında da aynı şeyi söylüyorlar, İzmir'in Karabağlar'ında da aynı şeyi söylüyorlar. İstanbul'da da erken seçim isteniyor, Gaziantep'te de Kilis'te de isteniyor. Böyle olunca bu erken seçimden kaçanlar, aslında sandıktan kaçarak geçmişte milli irade diye baş tacı yaptıkları seçmenin oyunun kendilerine verilmediklerini anladıklarında nasıl bundan uzaklaştıklarını gösteriyorlar. Muhalefet iktidara talip olmaktan vaz geçsin diyor. Demokrasilerde iktidarlar gücünü sandıktan muhalefet de gücünü gelecek sandıktan alır. İttifakımıza lakap takıp "zillet" diye küfredenlerin meselesinin millet değil kendi koltukları olduğu açıkça ortadadır. Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortakları kimsenin ittifakına kötü bir söz söylemiyor. Çünkü biz millete de cumhura da saygılıyız. Biraz önce başkanımız dedi, ' Geliyoruz korksunlar' diye. Şunlar korksun; beşli çete korksun, millete verilmeyen paraları çatırçatır yiyenler korksun. Eşine dostuna ihale verenler korksun. İktidar değiştiğinde artık Türkiye'de bambaşka bir düzen ve bambaşka bir heyecan olacak. Bakın Covid salgınından önce Dünya'nın umurunda değildi Çin'deki  yoksulluk. Ama ne zaman ki bir hayvan pazarının önünde 4 tane yoksul Çinlinin içtiği yarasa çorbası Trump'ı hastaneye yatırdı, İngiliz Başbakanı  Boris Johnson'ı yoğun bakıma yatırdı, o zaman bütün Dünya gördü. " dedi.

 

 

Özgür Özel,  "Bizim iktidarımızın beşinci yılında Türkiye'de zekat verilecek fakir kalmayacak"

İktidara geldiklerinde aile sigortasını hayata geçireceklerini vugulayan Özel, şöyle devam etti:

"Biz iktidara galip de aile sigortasını hayata geçirince her aileye en az asgari ücret girecek, ya da iş verilecek. Verilmezse, bir asgari ücret girmiyorsa eksiği kadarı devlet tarafından o aileye verilecek. Tavşanlı basını, Kütahya basını buradan geçsin. Bir kez daha bütün dünya duysun bu kadar iddialıyız. Bizim iktidarımızın beşinci yılında Türkiye'de zekat verilecek fakir kalmayacak. Zekatlarımız Filistin'deki insanlara, dünya coğrafyasına, nerede yoksul insan varsa oraya gidecek. Fatih'in zamanında İstanbul'da zekat verecek fakir bulamadığımız gibi aile sigortasız hiçbir çocuk yatağa girmeyecek."

Özgür Özel, CHP İlçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız ve partililerle birlikte esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.