Christos TEAZIS Kütahya Kültür Derneğinde

Gündem Yayın: 28 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 28.09.2021 09:51:50
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1388 okunma
Google News

Yunan Siyaset Bilimci.Doç Dr.Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği'nde 

"İkincilerin Cumhuriyeti: Adalet ve Kalkınma Partisi" adlı kitabın yazarı ve Başkanlık Sistemi öncesindeki öngörüleriyle gündeme damgasını vuran isimlerden olan Doç. Dr. Christos Teazis Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti. 

İç ve dış politikaya dair konuların ele alındığı görüşmede; Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Türkiye'nin son dönemde gerçekleştirdiği atılımlar, uluslararası siyasetteki etki alanları gibi bir çok konuya değinilen söyleşide, katılımcılar da güncel siyasi konularla ilgili sorularına cevaplar buldular. 

 

Ankara Üniversitesi'nde görev yapan,Ögretim görevlisi. Doç. Dr. Teazis, siyasi, iktisadi ve sosyal meselelerde sivil toplum kuruluşlarının ve bu tür organizasyonların önemli yer tuttuğunu belirterek, davetleri için dernek yönetimine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.