“Çocuğumu Anlayabiliyor muyum?”

“Çocuğumu Anlayabiliyor muyum?”

Gündem Yayın: 06 Aralık 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 06.12.2014 16:47:11
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2600 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi  sosyal sorumluluk projelerinden olan Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu Belediyenin  katkılarıyla düzenlenen Pedagoji Derneği Başkanı Pedagog Mehmet Teber tarafından “Çocuğumu Anlayabiliyor muyum?” konulu konferans Belediye   Yeni Kültür ve Ticaret Merkezinde Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu’nun katılımlarıyla yapıldı.

Konferansta bir konuşma yapan Belediye Başkanı   Kamil Saraçoğlu’da Sivil Toplum Kuruluşlarının her zaman yanlarında olduğunu, Kütahya’mızın gelişmesi ve tanıtılması noktasında yapılacak her türlü projeye destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Konferans ilk olarak Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan konferans minik semazenlerin gösterileri ve konferans ile sona erdi.

Konferansa Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı   Cevdet Korkmaz, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, vatandaşlarımız ve basın mensupları katıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.