Cumhuriyet ile Yaşıt Tavşanlı Gençlikspor Müzesi Açıldı

Cumhuriyet ile Yaşıt Tavşanlı Gençlikspor Müzesi Açıldı

Spor Yayın: 20 Mayıs 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2015 20:12:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4754 okunma
Google News

Cumhuriyet ile Yaşıt Tavşanlı Gençlikspor  Müzesi Açıldı

 

 

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI /  DHA

Tavşanlı’nın köklü kulüplerinden  Cumhuriyet ile yaş Tavşanlı Gençlikspor Olağan kongresini gerçekleştirdi ve Müzesini açtı.

Sunumunu Erdoğan Özdil’in yaptığı kulüp kongresinde Divan başkanlığına Yavuz Çiçek, Celallettin Altay, Halim Akyol seçildiler.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşundan sonra faaliyet raporunu Ali İhsan Öğütçü , kesin hesap raporunu Mehmet Kaytan okudu.  Daha sonra raporlar ibra edildi.

Tahmini bütçenin 550 bin TL olarak açıklandı.  Daha sonra seçimlere geçildi.

Hasan Ordu’nun başkanlığında liste Ali Osman Öğütçü, Cemil Göneş, Serdar Tayşi, Hasan Akçin, Fikret Çardak , Hasan Kurnaz , Samet Özyeşil,  Mustafa Kocagöz , Mehmet Ordu, Burhan Sezer, Emrullah Alparslan ve Kamil Şener’den oluşurken Denetleme Kurulu Mehmet Kaytan , Halil Ayvalı , Kemal Girgin’den oluştu.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Fevzi Düzgün kulüp lokalinde Gençlik kulübü ile özdeşleşen Komutan Sabri Tevfik Okyayüz’ün de fotoğrafının kulüp lokalinde görmek istediklerini söyledi.

Aynı zamanda Divan başkanı olan Yavuz Çiçek de haftanın ya da ayın belirli günlerinde orta yaş üstü için gece düzenlemesini istedi.

Kapanış konuşmasını yapan Hasan Ordu ise bölgesel Amatör lige çıkmak istediklerini , buraya da play of maçı oynamadan birinci olarak çıkmaları gerektiğini söyledi.

Tesislerde ortalama 150 bin TL’lik harcama ile Fitnes salonunu hayata geçireceklerini , bu aşamada kendilerine çok büyük destekleri bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve ekibine teşekkürlerini belirtti.

Hasan Ordu, Aziz Ceylan, Mert Yaşarçimen, İnegölspor’da Kadir ve Linyitspor’daki profesyonel olan Gençlikspor’luların da başarılarla dolu sezonlar geçirmesini diledi .

Tavşanlı’da bir ilk olan ve Türkiye’de sayılı bulunan , eşi ve benzerine az rastlanan spor müzesi açıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.