Cumhuriyet´in 96. yıl dönümü kutlamaları Kütahya´da coşkuyla başladı

Gündem Yayın: 28 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2019 16:38:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1968 okunma
Google News

Cumhuriyet´in 96. yıl dönümü kutlamaları Kütahya´da coşkuyla başladı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zafer Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı´na çelenk sunuldu.

 

 

Çelenk sunma törenine; Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adem Özkan, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Halil İbrahim Ertekin, Kenan Eskin ve Ali Bezirgan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz,  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Asım Okat ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Şaban Başoğul, daire müdürleri, askeri erkan ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Tören; Vali Dr. Ömer Toraman, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. 

25 Ekim Cuma günü DPÜ Germiyan Kampüsü’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Koşusu ile başlayan ve 28 Ekim  Pazartesi günü çelenk sunma töreni ile devam eden kutlama törenleri, 29 Ekim Salı  günü saat 10.00´da Valilik Makamında Vali Dr. Ömer Toraman tarafından tebriklerin kabulü ile devam edecek.

29 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek törenler saat 10:30´da SGK yanındaki Yeni Spor Salonunda Vali Dr. Ömer Toraman, Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından öğrencilerin ve halkın bayramının kutlanması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olup Vali Dr. Ömer Toraman’ın konuşmaları, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren sporculara ödül verilmesi, Tugay Bandosu ve Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin Orkestra Konserinin ardından sona erecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.