Cumhuriyet Meydanı’nda Trafik Standı Açıldı

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2016 09:27:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5456 okunma
Google News

Cumhuriyet Meydanı’nda Trafik Standı Açıldı

Trafik haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’na stant açıldı.

İki gün açık kalacak stantta vatandaşlara trafik kuralları hatırlatılırken, saniyelerle ölçülen dikkatsizliğin acı sonuçlar doğurabileceği vurgulanıyor.

 Tavşanlı’da Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda stant açıldı. Tavşanlı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odası tarafından açılan stantta vatandaşlara trafik kuralları hatırlatılırken, Tavşanlı’da meydana gelen trafik kazaları ile kamu spotlarından oluşan video ve fotoğraflar led tv’ye yansıtılarak bir anlık dikkatsizliğin ortaya çıkarttığı üzücü olaylara dikkat çekiliyor.

Özellikle alkol gözlüğü ile belli bir şerit üzerine yürüyen kişilerin dengede durma çabası etkinlikte en çok ilgi görüyor.

Vatandaşlar izledikleri videoların ardından gözlükle yaptıkları yürüyüş sonrası kısa değerlendirmelerde bulunarak genel anlamda “Trafikte bir anlık dikkatsizlik veya sorumsuzluk ömür boyu acısı çekilecek sonuçları ortaya çıkartabiliyor. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor” yorumlarını yaptı.

Tavşanlı Bölge Trafik sorumlusu Ali Mert ve Tavşanlı Belediyesi Trafik Şefi Kenan Karakaya etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgiler verdiler.

Tavşanlı İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay ve İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel de standa uğrayarak etkinlikler hakkında bilgiler aldı.

Trafik ekipleri etkinliğe ziyaret eden çocuklara da balon ve şeker ikram ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.