Derece Alan Sporculardan Başkan Işık’a Ziyaret

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.07.2021 21:16:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
867 okunma
Google News

Biyonik Kulaklık İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği sporcuları, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Biyonik Kulaklık İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Badminton ve Yüzme Şampiyonasına katılan sporcuları, yarışmalardan Türkiye dereceleri alarak döndüler. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı, makamında ziyaret eden madalya sahibi sporculara, Başkan Işık tablet hediye etti.

Ziyarette konuşan Biyonik Kulaklık İşitme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Nimet Sarıkaya, “Ankara ve Balıkesir’de, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen badminton ve yüzme şampiyonasına katıldık. Sporcularımız yarışmalarda dereceler aldı. Türkiye 2.’liği, 3.’lüğümüz var. 8 madalya ile döndük. Çocuklarımızın bu başarısını Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a göstermek için kendisini ziyaret ettik. Başkanımız çocuklarımızın isteklerini kırmadı ve evlatlarımıza tablet hediye etti. Kendisi hiçbir zaman desteğini bizden esirgemedi. Geçen yılda şampiyonaya katılmıştık ve 2 madalya almıştık. Bu yıl madalya sayımızı 4’e katladık. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, derneğin ziyaretinden memnun olduklarını söyledi. Başkan Işık, “Çocuklarımızı böyle büyük bir başarıyla Kütahya’mızı Türkiye’de temsil etmiş olmaları bizler için büyük anlam ifade ediyor. Evlatlarımızın aileleri başta olmak üzere emeği geçen dernek başkanımıza ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Çocuklarımıza bugün tablet hediye ettik. Onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Her yerde olduğu gibi Kütahya’mız adına değer katan kim varsa Kütahya Belediyesi onların yanındadır. Bu başarılar diğer sporcularımıza örnek olsun. Sizleri bir kez daha kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yapılan yarışmalarda, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Yüzme Şampiyonası minik erkeklerde Salih Deniz Şahin Türkiye 2., Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Badminton Şampiyonasında Minik kızlarda, Şeyda Elmas Türkiye 2., Zeynep Çakır Türkiye 3., Rukiye Özkul Türkiye 3., minik erkeklerde Kuzey Turan Türkiye 3., yıldız çift bayanlarda Şeyda Elmas- Hilal Kurtkara Türkiye 3. oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.