Domaniç, Tavşanlı ve Emet yolları

Siyaset Yayın: 17 Temmuz 2018 - Salı - Güncelleme: 17.07.2018 17:40:57
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
6509 okunma
Google News

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, yaptığı yazılı açıklamada, öncelikli olarak Domaniç, Tavşanlı ve Emet yollarının tamamlanması ve termal turizm bölgelerinin yatırımcıya cazip hale getirilmesini sağlayacağını söyledi. Erbaş “Kütahya’nın kalkınması için hiç vakit kaybetmeden çalışmaya başladık. Seçildiğim komisyonda bu konulara öncelik vereceğim” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, dün TBMM Genel Kurulu’nda yapılan seçimler sonrasında MHP Grubu adına 'Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm' komisyonu üyeliğine seçildiğini hatırlatarak “Tek amacım bu komisyon faaliyetlerinde Kütahya’nın sorunlarını çözmektir. Bunun için olanca gayretimizle çalışacağız” dedi. Erbaş, açıklamasında Kütahya’ya hizmet için bu komisyonda bulunmanın çok önemli olduğunu ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.