Domaniç yolu ve yapılan çalışmalar

Siyaset Yayın: 10 Aralık 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.12.2020 01:08:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2402 okunma
Google News

               AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ve AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ile partililer Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret ettikten sonra esnafı dolaşarak bilgi aldılar.  AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve Başkan Yardımcısı İsmail Aka'nın da yer aldığı istişare toplantısında Tavşanlı'da yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki dönem hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar konuşuldu. Daha sonra heyet kısıtlamalar nedeni ile Cuma günü kurulan ilçe pazarında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Alış verişe çıkan vatandaşlarla da sohbet eden AK Parti heyeti Tavşanlılıların beklentilerini dinleyerek, görüş ve önerilerini aldı. Heyet daha sonra Tavşanlı’da yeni açılan Çare Derneğinin Sosyal Marketini ziyaret etti.  AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ise gazetemize  açıklamalarda bulundu...

AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun “ Bizler AK Parti olarak ciddi manada çalışmalar , faaiyetler ve hizmetler yapıyoruz. Bu hizmetleri aynı zamanda yerinde görerek herhangi bir sıkıntı var mı yok mu yerinde tespit etmek istiyoruz. Aynı zamanda bu yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza duyurmak istiyoruz. Çünkü çoğu hizmet yapılyor ancak bu yapılan hizmetler aktarılamıyor insanlarımıza. İki günden bu yana Tavşanlı’dayız köylerde Böçen, Derbent taraflarında dolaştık. Buralarda yapılan çalışmaları inceledik. Şunu gururla döylemek istiyorum tüm yollarımız öyle güzel hale gelmişki şehirler arası yollar gibi. Tabi ekslikliler  vardır biz de bunları not alıyoruz. Yapılan çalışmalardan örneğin köylerde halı sahalar var bunlardan kimsenin haberi yok, yollar yapılıyor, insanların haberi yok, sosyal tesisler yapılıyor kimsenin haberi yok.  Sonra hizmet yapılmıyormuş gibi algı oluyor. Yapılan bu gibi çalışmaları yerinde görmek ve orada muhtarlarımız ile köylülerimiz ile buluşmak istedik.  Tavşanlımızda da  esnaflarmızı pandemi sürecinde kurallara dikkat ederek dolaşıyoruz. Sıkıntılarını dinliyoruz. “ dedi. Ayrıca Domaniç yolu hakkında sormuş olduğumuz yapılan yol çalışmaları tamamlanacak mı?  sorumuza karşılık ise Başkan Ceyhun, “ .Orada bir 15 kilometrelik bir kalan kısım var.  Bununla ilgili her türlü çalışmamızı yürütüyoruz. Bakanlığımızın bir programı dahilinde yollar programlanmış durumda. Geçenlerde il başkanları toplantısında da dile getirdim. Domaniç yolu bizler için oldukça önemli , uzun yıllardır da devam ediyor. İnşallah yakın zamanda ciddi gelişme bekliyorum. Takipçisiyiz en kısa zamanda bu yolumuz tamamlanıp açılacak hizmete girecektir.   ”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.