DR. ALİ FAZIL KASAP’A YEMİN TÖRENİNDE YOĞUN İLGİ

Siyaset Yayın: 09 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 09.07.2018 15:15:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5848 okunma
Google News

CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ DR. ALİ FAZIL KASAP’A YEMİN TÖRENİNDE YOĞUN İLGİ

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yemin ederek resmi olarak görevine başladı. 41 yıl aradan sonra Kütahya’dan milletvekili çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi grubu yemin etmek üzere kürsüye gelen Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap’a yoğun ilgi gösterdi. Yemin metnini kürsüde okuyarak tüm dikkatleri üzerine çeken Dr. Ali Fazıl Kasap, Meclis çatısı altında hak, hukuk, adalet mücadelesini sürdüreceğini vurguladı.

 

41 yılın ardından Kütahya’da CHP’nin gurur yaşadığını dile getiren Kasap, "Bu dönem zarfında Kütahya’yı hastaya benzeteceğim. Kütahya’nın hayati organları alındı bundan dolayı bir uyandırma odasına ihtiyaç vardı. İnşallah önümüzdeki dönemde ameliyattan sonra uyanmayan hasta uyanacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Kasap, 16 yıllık AKP iktidarında Kütahya’ya yapılmayanlar ve yerine getirilmeyen sözlerin takipçisi olacağını dile getirerek şöyle dedi:

 

“Kütahya fakirleşen bir il konumundadır. Satılan kamu iktisadi teşekküllerinin yerine bir tane dahi çivi çakılmamıştır. Kütahya küçüldükçe fakirleşen, fakirleştikçe küçülen bir ildir. Gençlerimiz maalesef Kütahya’da kendilerine bir gelecek göremedikleri için başka illere göç ediyorlar. Kütahya yer üstü ve yer altı zenginlikleri ile büyük nimetlere sahip bir il. Bor madeni konusunda bile gerekli adımlar atılmıyor. Kütahya bunları hak etmiyor. Kütahya’nın ve Kütahyalıların Meclisteki sesi olacağım.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.