DUMLUPINAR BYK Etkinliği

Turizm Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 19:16:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2717 okunma
Google News

 
TÜRSAB Dumlupınar Bölgesel Yürütme Kurulu tarafından, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında  Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya illeri dahil olmak üzere, bölge acentaları ile birlikte Frig Vadisine bir info gezisi düzenlendi. 

Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk'un ev sahipliğinde Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi Müdürü Mevlüt Üyümez’in rehberliğinde, bölge acentalarıyla gerçekleştirilen Frig Vadisi gezisi sonrasında, Çaltepe Tesislerinde turizm sektörünün gelişmesi ve bölgenin turizm potansiyelleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BYK Başkanı Bilal Şenel; kaçak acentacılık faaliyetlerine değindiği konuşmasında,  Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ın ve Afyonkarahisar  İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün destekleriyle acentaların  gelir kaynaklarının çoğaldığını, bölge turizm potansiyelinin  arttığını, şehre gelen misafirlerin acenta ve rehber eşliğinde Frigya, tarihi şehir, Kocatepe’ye geziler düzenlediklerini, bölgenin daha fazla canlandırılması yönünde çevre illerle birlikte bu konuda daha verimli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirtmiştir.

Ayrıca, Afyonkarahisar İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk; tesisler ve yapılan yatırımlarla ilgili  bölge acentalarına bilgilendirme gerçekleştirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.